Новогодишен мистичен бал под маски

Мистична Предновогодишна Журка под макси 
                         во екстравагантната палата Роџер Пијано....

... заедно со 500 Словенски студенти и екипата на DJ BeatRunner (SLO).Prednovogodishna zurka pod maski vo Roger Pijano

За Македонија: 300 денари влезница, со вклучена маска.

Резервации и пријавување на телефон 02 / 520 - 19 - 69.

Влезници во продажба од Понеделник 19. 12. 2011, во продажните места на Купи Карти За Се и просториите на Јупитер.
Почеток во 22:00 часот. 

ВЛЕЗНИЦИТЕ СЕ ВО ОГРАНИЧЕН БРОЈ!!!