НОКАУТ UNPLUGGED ВТОР КОНЦЕРТ

Концертот кој ќе се одржи во среда 07.09.2011 година е распродаден.


Заради огромниот интерес закажан е уште еден концерт кој ќе се одржи на 08.09.2011 година со почеток во 23 часот

Цената на картите за новиот концерт е 250 денари.

Nokout unplugged

НОКАУТ
UNPLUGGED

Настанот ќе се одржи на 07.09.2011 година во летен клуб Колосеум со почеток во 23:00 часот.

Специјални гости на вечерта:

  • Игор Џамбазов
  • Фиц ( Студени Нозе)
  • Мио Поп Христов ( Д.Н.О.)

 

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС. Карта можете да набавите и online преку нашиот портал.