Нокаут и пријателите

Нокаут и пријателите

Да ја завршиме приказната за 2011 пред другите! Акустично одбројување со НОКАУТ И ПРИЈАТЕЛИТЕ: Игор Џамбазов, Фиц (Студени Нозе) и Мио (Д.Н.О.)

28-ми декември во МЕТРОПОЛИС АРЕНА во Скопје

Карти во претпродажба во продажната мрежа на www.kupikartizase.com низ градовите во Македонија

ПОЧЕТОК НА КОНЦЕРТОТ ВО 21:00 часот (Вратите за влез се отвораат во 20:00 часот)

Влезници:

- Од 2-ри до 22-ри декември: 300 денари

- Од 23-ти до 28-ми декември: 400 денари

- На врата: 500 денари

- ВИП влезница стоење во Галерија: 600 денари - Во ограничен број

- ФАН ПИТ: 600 денари (влезници во ограничен број).