Нокаут

Почитувани,
Поради неповолната временска прогноза која предвидува дожд на 8. август, одлучивме да го одложиме концертот на Антички театар во Охрид, за 13. август.
@nokautmk целосно ја поддржува оваа одлука и верува дека таа вечер дождот ќе биде присутен само во нашите песни.
⚠️Сите оние кои веќе купија билети, истите ќе можат да ги искористат за концертот во четврток, а оние кои не се во можност да дојдат на 13ти, можат да побараат рефундација на средствата во продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Со почит,
Прагма продукција

Нокаут на13. Август во Охрид! Почеток 22 часот!
Продажбата на картите ќе биде од среда (22.07.2020) преку мрежа на www.kupikartizase.com

ВАЖНО:
Согласно протоколите за одржување на јавни настани кои се одобрени од Министерството за здравство и од Комисијата за заразни болести, за заштита од вирусот Ковид 19 во продажба ќе бидат пуштени само 1000 карти! Задолжително носење на маска на секој посетител.