Нокаут

На 17 август, летото во Битола ќе стане уште пожешко. А, најжешко ќе биде во СН Центар, каде во соработка со ЈК Травел, Нокаут ќе одржат уште еден концерт.

Специјални гости: Фолтин и Игор Џамбазов.

Билетите се веќе пуштени во претпродажба по цена од 250 денари.