NMO

nmoNMO е музички феномен кој пркоси на секаков обид за жанровска категоризација. Дел од европската турнеа исполнета со настапи во клубови (двапати го превртеа на глава Berghain), концертни сали, реномирани фестивали, галерии и по некоја Boiler Room свирка, за првпат во Скопје на покана од De:sonanz Festival - музика која на почеток ќе ве изненади, потоа возбуди и на крај разигра како ниту една музика на планетава.

NMO (Diagonal Rec / Berlin)

Домашна подршка:
Arlekin (Insuline Addicted Records / MK)
Schwartzen (MK)
Andreas Hz + Random (BTKRSH / MK)

Станица 26 // Сабота 18.02.2017 // почеток: 20:30


Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари. На врата цената на билетите ќе изнесува 250 денари.