Никола Тодороски Стенд Ап Комедија

 

На 08.11.2011 во кафе бар Ликвид, Охрид ќе се одржи настап во живо на стенд ап комичарот

 

Никола Тодороски


nikola todoroski stand up komedijaКарти во продажба на продажното место на ККЗС во Охрид, ЗЗ ТОП, по цена од 100 денари.


Бројот на картите е ограничен на 100 карти.