NIHILIST

NIHILIST Ве известуваат дека ќе се искачат на бината во летниот клуб “Хавана” во Скопје.

tresh metal koncert

Дојдете и бидете дел од привремено автономната и слободна зона во сабота на 29-ти септември 2012, со почеток во 20:30 часот.
Од подземјето на подземјето, ќе го развееме црното знаме на АНТИПОЛИТИКАТА.

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.


Без маски. Без лаги. Без идоли.

БЕЗ СТРАВ!