НАЈЏЕЛ КЕНЕДИ

16 јули 2011 во предворјето на Света Софија ќе настапи Најџел Кенеди, најголемиот светски виолинист, за прв пат во Охрид.

Картите за овој настан можете да ги набавите на билетарницата на Охридско Лето, како и преку нашиот портал по цена од 1000 денари.

Побрзајте, картите се во ограничен број.

Картите купени онлајн ќе можете да ги подигнете на билетарата на Охридско Лето во Охрид најкасно до 20:30 часот.

Настапот на Кенеди започнува во 21:00 часот.