NICKELBACK

nickelback

ПРОГРАМА

Прв ден, четврток 15.09.2016 Поаѓање од Штип 19 часот и од Скопје 21 часот. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи.

Втор ден, петок 16.09.2016 Пристигнување во Будимпешта во претпладневните часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра ~ 300 форинти)... Сместување во хотелот во 12 часот и слободно време за одмор до 17 часот. Собирање на групата и заминување на концертот во салата Budapest Arena. Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање.

Трет ден, сабота 17.09.2016 Појадок и напуштање на хотелот околу 10 часот. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 17 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи.

Четврти ден, недела 18.09.2016 Пристигнување во Македонија во раните утрински часови

******************************************************

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 9500 мкд

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Будимпешта - Скопје
*влезница за концертот од категоријата Партер
*ноќевање со појадок во хотел Хунор во Будимпешта
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност.