NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Турнејата на проектот на Ник Мејсон, Saucerful of Secrets, која се поместуваше од

2020 година во 2021 година, а потоа и во 2022 година поради епидемиолошката

ситуација, доби потврди за новите датуми на концерти за 2022 година, вклучувајќи го и

Белград во среда, 1 јуни 2022 година.

Местото на одржување на концертот е Белекспо центарот!

Ник Мејсон е единствениот член на бендот PINK FLOYD кој е бил во сите состави на

бендот од нивното основање до последната турнеја во 90-тите.

ПО ПОВОД НАСТАНОТ ВО БЕЛГРАД,

ОРГАНИЗИРАМЕ АРАНЖМАН превоз(+)влезница

со поаѓање од Скопје со следнава програма:

ПОАЃАЊЕ од Скопје на 01.06 наутро во 7 часот на паркингот кај Хотел ВИП

(наспроти новиот Ист Гејт Мол).... Возење преку граничниот премин Табановце кон

Србија со повремени паузи по мотелите.

ПРИСТИГНУВАЊЕ во Белград околу 14 часот и паркирање непосредно пред местото

на настанот: Мултинаменскиот бизнис центар Белекспо центар на Нови Београд.

Слободно време за индивидуални прошетки низ Белград (Центарот е поврзан со

неколку директни автобуски линии, а до Ушќе може и пешки).

Вечерта, следење на концертот и по неговото завршување, собирање во автобусот и

враќање кон Македонија со ноќно возење.

ПРИСТИНУВАЊЕ во Скопје на 02.06 рано наутро.

 

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:

ПАКЕТ.А.. Превоз(+)билетПАРТЕР(стоење) = 4500 ден

ПАКЕТ.Б.. Превоз(+)билетФАНПИТ(стоење) = 5500 ден

 

ПРОМОТИВНИТЕ ЦЕНИ ВАЖАТ ДО 30.04.2022

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

... Автобуски превоз со лиценциран туристички автобус на наведената релација

Скопје-Белград-Скопје

... Влезница по избор од горенаведените

... Организација на патувањето со 24 часовна придружба од страна на лиценциран

водич-придружник.

 

ЗАБЕЛЕШКА: За овој аранжман е доволно само важечка лична карта (не е

задолжително поседување на пасош). За други документи поврзани со Ковид-19,

беспредметно е во моментов да се наведува, со надеж дека се` што ќе биде потребно, ќе

биде лесно да се извади, или дека нема да биде потребно ништо.

ЗАБЕЛЕШКА.2: За реализација на аранжманот потребни се минимум 15 патници.

Максималниот број е ограничен на 35