Ни срам, ни Перде

Hit Komedija so Saso Tasevski

 

Феноменалната хит комедија "Ни срам, ни перде" по втор пат на барање на публиката.

За сите оние кои неможеа да набават карти за премиерата, фантастична можност да се насмеат до солзи со феноменалниот Сашо Тасевски, овојпат на 03.03.2012.

Кој ќе преживее ќе раскажува!!!
Претставата од која срцето и душата ќе ви се смеат!!!
Сашо Тасевски по петти пат пред полна Универзална Сала, што своевидно претставува рекорд од осамостојувањето на Република Македонија!

Донесете ги и пријателите, тоа никогаш нема да ви го заборават!!!


Карти во продажба преку продажната мрежа на ККЗС, по цена од 250 денари.