Ни срам, ни перде!!!

stend ap komedija

 

Стенд ап Македонија, продолжува со огромен ентузијазам да работи на враќање на хуморот на големата врата на естрадната сцена во Република Македонија.

На 02 Фебруари 2012, главниот јунак Кире ќе се втурне во приказната за измислениот празник, за лицемерието, за предрасудите и разликата помеѓу оние кои имаат друга сексуална ориентација и оние кои се вистински "педери".
Претстава за дуплиот морал, за опачината на општеството, за луѓето кои немаат ни срам, ни перде да излезат и на другите да им солат памет, а не се погледнуваат сами во огледало.
Дали најголемите криминалци и курви ни се ТВ-херои?! Зошто у Београду нема геј парада!?
Зошто во Германија геј заедницата незнае за 2ри Фебруари?!
Зошто секој на секому е педер, наместо волк...

02 Фебруари, Универзална Сала, 20 часот.

Карти во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.