NEXT TIME Kavadarci

 

Голем концерт на моментално најпопуларниот македонски бенд NEXT TIME.

22.10.2022  lЛокација: Спортска Сала " ЈАСМИН" - КАВАДАРЦИ

Почеток: 20.00

Билетите веќе се во продажба преку продажната мрежа на ККЗС низ цела Македонија, како online на www.kupikartizase.com

Во предвечерието на големиот македонски празник, бидете и Вие дел од овој голем СПЕКТАКЛ.

Обезбеден е бесплатен превоз во двата правци од :

- Неготино, тргнување во 19.00 од пред општина

- Градско, тргнување 19.00 центар Градско

- Росоман,  тргнување19.15 од пред општина

- Велес, тргнување во 18.30 автобуска станица

 

Цена на влезниците до 01.10.2022

Трибина: 500 денари

Партер  600 денари