New Years Eve with Ring Road

Ќе и се радуваме на уште една нова година во боите на ѕвездено небо , а за журката ќе се погрижат Ring Road

Клупски дел - 1200 ден. со вклучени 3 пијалоци (во вредност до150 ден-секоја:) и домашен начос.

Ресторански дел - РАСПРОДАДЕНО

БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!