New Years Eve со Владимир Четкар Бенд

New Year's Eve со Владимир Четкар БендГОЦЕ САФ и ЧВАРЕ

 3 Гонга и Funky Fresh Ви претставува Градска сесија: New Year's Eve со Владимир Четкар Бенд, ГОЦЕ САФ и ЧВАРЕ.

Билети во ограничен број преку kupikartizase.com

Резервации на FB - 3 Gonga
VIP билети,сепареа, во ограничен број
Коњопои во ограничен број
Билетите се продаваат по цена од 1000 денари и 1200 денари на врата. 

Ticket price: 1000 MKD

Time and date: Tuesday, December 31, 2019 at 9:30 PM – 6 AM

Location: Stanica 26