New years eve 2019

3Гонга Ви претставува Градска сесија: New Year Eve со Goce SAF, Chvare, BandOFF, TheRingtones. Билети во ограничен број преку kupikartizase.com . Билети во ограничен број по цена од 800 МКД до 30.12.2018, потоа 1000МКД.