НЕША БРИЏЕС-ТХЕ БЕСТ ОФ

НЕША БРИЏЕС-ТХЕ БЕСТ ОФ најсмешното шоу на Балканот доаѓа во Скопје.

 

На 18 мај, во 21 часот, во Домот на АРМ-Скопје ќе го гледате најсмешниот балкански стенд ап комичар со својот најдобар материјал.

 

Во ова шоу нема застанување на смеењето затоа што ова се најдобрите стенд ап штосови на Балканот. Сетови кои ќе ве доведат до делириум.

 

Забава која нема крај. Неша Бриџес ги кажува ссвоите штосови како да пука со митралез, без пауза за здив.

Неша Бриџес е веќе балканска комичарска легенда на 21-от век.

Секој негов настап е посебен, секое негово излегување на сцена носи нови моменти во комедијата.

Овој настап и го посветува на својата верна скопска публика и на негово барање картата е само 300 ден. до 5 мај, а од 6 до 18 мај, 400 ден. Специјален гостин Неша Бриџес.

 

Карти може да се набават само во мрежата на www.kupikartizase.com