НЕША БРИЏЕС ВЕ СМЕЕ ДО КРАЈ!

stad up so neshaНеша Бриџес-еден од најпопуларните стенд ап комичари, неверојатниот шоумен од ЧИЕ ЛИЦЕ ВИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО, феноменалниот имитатор доаѓа во Скопје да ја отвори стенд ап сезоната.
Не пропуштајте! Конечно Вашето лице заслужува насмевка! Два часа урнебесно шоу за паметење! Карти по популарна цена од само 300 денари во сите продажни места на Купи Карти За Се.

Дом на АРМ 14.10.2016 петок, 20.30 часот

Ќе се смееме до крај! За сите пари!
dom na arm

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!