Не ме лечи докторе, жити мајка!!!

pretstava vo bitola

Феноменалната претстава, хит на 2011та година, по три полни универзални сали во Скопје сега на премиера во Битола!!!

20 Јануари 2012, со почеток во 20 часот, во Дом на Културата, во Битола.

Градот на конзулите прв ја има честа да ја отвори македонската турнеја на генијалниот стенд ап комичар Сашо Тасевски.

Претстава која ќе ве насмее до солзи, како што насмеа повеќе од 5000 Скопјани!

Приказната за бате Саше, кој со ешерихија коли, хемороиди и отечено јајце влегува во македонскиот здравствен систем е откритие на годината.

Претставата за која се бара билет повеќе, комедија која ќе ја раскажувате со недели по битолскиот широк сокак.

Билетите можете да ги најдете во продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 150 денари.