Најдобри

Стенд Ап Спектакл Наречен Едноставно Најдобри со Неша Бриџес, Срѓан Олман и Срѓан Јовановиќ

 

Неша Бриџес, Срѓан Олман и Срѓан Јовановиќ за првпат во пеколна стенд ап комбинација.

Ќе ги гледате сега и можеби никогаш повеќе.

Тројцата стенд ап мускетари кои досега распродадоа дваесет ивенти гостуваат во Скопје, во своето омилено место на стенд ап злосторството.

Перформансери пар екселанс, мајстори на својот занает, со хумор кој просто растура, бриљираат од Триглав до Гевгелија.

Не ја пропуштајте можноста да бидете на настан кој е буквално распродаден.

Овој пат нема карти за спонзори, сите се пуштени во продажба, затоа што само вие можете да направите да биде вистински распродадено.

 

сабота 20 октомври 2018, ДОМ НА АРМ, 20 часот

Kарти по цена од 500 ден

 

ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР РЕСТОРАН КАЈ ЏИНО СКОПЈЕ 

ЕКСКЛУЗИВЕН СПОНЗОР ХОТЕЛ АМБАСАДОР