MUSE

museБританскиот рок бенд MUSE ќе настапат на реномираниот фестивал Ejekt во Атина, како дел од нивната нова турнеја Drones World Tour.

23 Јули, сабота
почеток 20:00 часот

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се:

Партер аранжман - 7900 денари

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 22.07.2016 во 21:45 часот на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Атина во 22:00 часот 
*Пристигување во Атина на 23.07.2016 околу 10 часот
*Слободно време за индивидуални активности
*Почеток на концертот во 20.00 часот
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Атина - Скопје
*влезница за концертот од категоријата Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат прСкопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;