Muse@Sziget

MUSE

Live in budapest

Спектакуларен настан на втората фестивалска вечер на Sziget festival 2016 

П Р О Г Р А М А

muse@szigetПРВ ДЕН, среда, 10.08.2016. Поаѓање од Македонија попладне (Штип 17 часот, Скопје 18.30 часот). Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, четврток, 11.08.2016. Пристигнувае во Будимпешта околу 10 часот. Слободна прошетка по Центарот (промена на пари, одмор од патот...). Сместување во хотелот во 13 часот. Одмор од патот до 17 часот. Од 17 до 21 часот разгледување на знаменитостите на Будимпешта: Стар Будим, Цитадела, Споменик на Милениумот. Слободна вечер со можност за избор помеѓу вечерна шема низ Центарот на градот или посета на НУЛТАТА фестивалска вечер на Сигет каде што неговото свечено отварање годинава ќе отпочне со спектакуларниот настап на Светската мега-ѕвезда РИЈАНА (факултативно, дневна карта 65 евра). Во 1 часот по полноќ собирање на групата на договореното место и враќање со автобусот во хотелот. Ноќевање.

ТРЕТ ДЕН, петок, 12.08.2016. Појадок. ... Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Будимпешта. Наша препорака (факултативно): СПА ЦЕНТАР на отворено на самиот извор на термални води на Маргаритиниот остров (10 евра),  возење со брод по Дунав (15 евра), Зоолошка градина (5 евра), Луна парк... или просто уживање во Градскиот парк (Varos Liget) или Маргаритиниот оствов (Margit Sziget) Слободна вечер со можност за избор помеѓу  вечерна шема низ Центарот на градот или посета на следната (првата) фестивалска вечер на Сигет (факултативно, дневна карта 65 евра). Враќање во хотелот околу полноќ. Ноќевање.

ЧЕТВРТИ ДЕН, сабота, 13.08.2016. Појадок и напуштање на хотелот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Будимпешта со можност за шопинг во некој од бројните молови или за релаксација по некои од спомнатите места од претходниот ден. Во 17 часот собирање на групата и трансфер до Капијата на СИГЕТ Фестивалот со можност зa следење на концертот на култната група MUSE  како главна ѕвезда на втората фестивалска вечер. Еден час по завршувањето на концертот, собирање на групата кај автобусот и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ПЕТТИ ДЕН, недела, 14.08.2016. Пристигнување во Македонија во попладневните часови.

ЦЕНА ВО ПРЕТПЛАТА
12670 мкд

sziget 2016

Аранжманот опфаќа:
*Целокупниот автобуски превоз наведен во програмата
*2 ноќевања со појадок во хотел Хунор (***), (извонреден хотел во Северниот дел на Будим, еден од најубавите делови на Будимпешта, рекреативна зона покрај самиот Дунав,)
*ВЛЕЗНИЦАТА за Втората вечер на SZIGET 2016 односно концертот на MUSE

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување можете да го купите во агенцијата каде што го купувате аранжманот
*факултативните понуди од програмата

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;