Motorhead, Ljubljana

rock koncertПред неколку месеци, Motorhead, ги потврдија датумите за нивната европска турнеја, која ќе се одржи оваа есен.
Во оваа турнеја најмногу ќе бидат опфатени скандинавските земји, Германија и Велика Британија, но на крајот на турнејата, Motorhead, ќе настапат во Салата Тиволи, во Љубљана, на 10 Декември 2012. Почетокот на концертот ќе биде во 20 часот.

Motorhead, предводени од величенствениот Lemmy Kilimster, во Љубљана ќе го промовираат последниот албум The World is Yours (2010).

Цените на билетите ќе бидат објавени наскоро!