MotoGP Brno

MotoGP
Брно, Чешка,

02-06.08.2018

ПРОГРАМА

Прв ден, четврток, 02.08.2018

Поаѓање од Штип (15.30) и Скопје (17 ч Паркинг пред Хотел ВИП, спроти Скопски саем). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка кон Брно (Чешка) со повремени паузи по мотелите.

Втор ден, петок, 03.08.2018

Пристигнување во Хустопече (15км пред Брно) во утринските часови. Чекирање во хотелот, краток одмор и продолжување на патот до Стазата Brno Circuit претпладне. Купуавање влезници, следење на активностите (тренинг сесија) и можност за прошетка околу патеката до попладневните часови. Враќање во хотелот околу 17 часот и попатно краток одмор  во шопинг зоната на Брно (неколку огромни и извонредно снабдени молови). Враќање во хотелот предвечер, слободна вечер … ноќевање.

Трет ден, сабота, 04.08.2018

Заминување на Автодромот околу 10 ч (попатно, по сопствена желба некој може да остане во Брно). Следење на активностите на патеката до 16 часот, враќање во Центарот на Брно околу 17 ча и кратрок попладневен одмор во разгледување на неговите знаменитости и уживање во преполните плоштади со туристи од цел свет, дојдени овде токму поради Мото ЏиПи.. Враќање во хотелот во вечерните часови. Слободна вечер … ноќевање.

Четврти ден, недела, 05.08.2018

Одјава и напуштање на хотелот околу 8 часот и заминување на Автодромот. Следење на активностите пред Главната трка и Главната трка до 17 ч, собирање на групата на однапред закажано место и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словачка, Унгарија и Србија со повремени паузи по мотелите.

Петти ден, понеделник, 06.08.2018

Пристигнување во МК претпладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 10900 ден

Аранжманот опфаќа:

*комплетен превоз (автобус или минибус) на наведената релација според програмата
*2 ноќевања во Хотел(**) во градот Хустопече на 15 км пред Брно
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

*ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА ТРКАТА
(ГАРАНТИРАНО ги обезбедуваме на лице место по цена на денот (околу 100 евра викенд пакет или 75 евра само за неделата). Станува збор за влезници од типот ЏЕНЕРЛ АДМИШН, трибините се значително поскапи.
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
За подетални информации јавете се на Александар 078 473 181