MotoGP, BRNO 2016

MotoGP, BRNO  2016

Петдневен аранжман со превоз три дена престој и 2 ноќевања (**)
во непосредна близина на Брно (Чешка) и тркалиштето

moto gp 2016ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:

Прв ден, четврток, 18.08.2016. Поаѓање од Штип и Скопје напладне (времето и местото ќе бидат накнадно прецизирани). Ноќно возење преку Србија, Унгарија и Словачка кон Брно (Чешка) со повремени паузи по мотелите.

Втор ден, петок, 19.08.2016. Пристигнување во Блучина (8км пред Брно) во утринските часови. Чекирање во хотелот, краток одмор и продолжување на патот (уште 20 км) до Стазата Brno Circuit претпладне. Следење на активностите (тренинг сесија) и можност за прошетка по боксовите до попладневните часови. Враќање во хотелот околу 17 часот и краток одмор. Заднички вечерен излез по сопствен избор или на патеката (каде што е концентрирана извонредна ноќна забава од сите видови) или во Центарот на Брно. Враќање во хотелот околу полноќ... ноќевање.

Трет ден, сабота, 20.08.2016.  Заминување на Автодромот  околу 10 ч (попатно, по сопствена желба некој може да остане во Брно). Следење на активностите на патеката до 16 часот, враќање во хотелот околу 17 ч и кратрок попладневен одмор. Заднички вечерен излез по сопствен избор или на патеката (каде што е концентрирана извонредна ноќна забава од сите видови) или во Центарот на Брно. Враќање во хотелот околу полноќ... ноќевање.

Четврти ден, недела, 21.08.2016. Одјава и напуштање на хотелот околу 10 часот и заминување на Автодромот. Следење на активностите пред Главната трка и Главната трка до 17 ч, собирање на групата на однапред закажано место и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словачка, Унгарија и Србија со повремени паузи по мотелите. паузи преку Србија.

Петти ден, понеделник, 22.08.2016. Пристигнување во МК во пладневните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 10.900 денари

Аранжманот опфаќа:
*Целокупниот автобуски превоз на наведената релација заедно со сите трансфери од хотелот до Автодромот Brno Circuit како и до Центарот и знаменитите места на Брно.
*2 ноќевања (без појадок) во прекрасниот пансион Vinařství Hanuš (***) кој се наоѓа во склоп на истоимениот вински подрум со повеќевековна традиција во градчето Блучина на 7 км пред приодот на Брно и 17 км од Автодромот, прекрасно мало градче со повеќевековна традиција во производство и на пиво (брендот XAVER) и на вино ...
*организацијата на патувањето со 24 часовно професионално водство

Аранжманот не опфаќа:
*влезницата за трките која се добива на лице место на шалтерите пред Автодромот  и чини 60 евра само за неделата или 70 евра викенд-пакет, категорија General Admission
*меѓународното патничко осигурување можете да го купите во агенцијата каде што го купувате аранжманот

  • Цената е загарантирана за уплати до 1 јуни 2016, потоа може да биде променета во зависност од повеќе фактори кои влијаат на истата
  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа:Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;