МУГЕР ФУГЕР

Време е за НЕШТО УБАВО – КОНЦЕРТ на МУГЕР ФУГЕР !!!
Портите на МКЦ повторно ке се отворат за нови возбудливи моменти ...
различни звуци, визуелизации и мноооогу гости ...

koncertna promocija na 13/13

25 Април, петок, МКЦ, почеток 21 часот...

Гости:
- МУХАМЕД ИБРАХИМИ
- ПОДЗЕМЕН ЕФЕКТ
- СИЗ

 МУГЕР ФУГЕР СО :

- ГОРАН ТРАЈКОСКИ - ГОТРА
- ЧИСТА ОКОЛИНА
- ВЛАДИМИР ПЕТРОСКИ - КАРТЕР
- МИРКО ПОПОВ
- САШКО КОСТОВ
- ОГНЕН АНАСТАСОВСКИ - ОКАЦ
- ДРАГАН ГИНОВСКИ - ГИНО
- АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА
- ТЕА ШАЛДЕВА
- СОЊА ДИМИТРИОСКА
- ИВИЦА ДИМИТРЕВИЧ
- ДИНО МИЛОСАВЉЕВИЧ
- ЏОЛЕ МАКСИМОВСКИ
- ОГНЕН МАНГАРОВСКИ
- СЕАД ХАЏИЌ - СЕЦКО

Карти во билетарата на МКЦ и ½ ЈУГОТОН предпродажба во ограничен број 200 ден, редовна цена 300 ден