Монистра

monistraНашата млада и афирмирана етно група Монистра од Скопје има големо задоволство концертно да го промовира својот втор албум кој носи наслов Киниса моме на вода.

Албумот е уште еден сјаен бисер кој ке го краси и онака филигрански изработениот гердан на Монистра.

Концертот ќе се одржи на 9 април во салата на Македонскиот Народен Театар, со почеток во 20 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mnt mapa

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!