Млади Македонски Уметници

Млади Македонски Уметници

Софија Никоска - виолина

Христина Никоска - пијано

Катерина Бачевска - флејта

Дино Имери – пијано

Сцена: Света Софија

Цена на карта:100 денари.

Картите можете да ги набавите на билетарницата на Охридско Лето секој ден од 9:00-12:00 и од 18:00 до 23:00 часот за сите настани на Охридско Лето.

Карти можете да купите и онлајн со следење на линкот во портокаловата рамка која се наоѓа во горниот десен агол.