Мирослав Илиќ и Адил Максутовиќ

miroslav ilik koncertЗаедничкиот концерт на Мирослав Илиќ и Адил Максутовиќ е закажан за 29 ноември, во Арена Борис Трајковски, со почеток во 20:00 часот.

На сцената прв ќе застане младиот пејач, кој на пошироката јавност и е познат по прекрасните балади и вонсерискиот глас и кој потоа микрофонот и сцената ќе му ги препушти на Мирослав Илиќ.

Двојниот концерт е предвиден како, повеќе од три часовна журка со најголемите хитови на Илиќ и Максутовиќ, а не е исклучена можноста уште едно големо музичко име да настапи како гостин на концертот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

arena boris trajkovski

Купи Карти За Се во соработка со Litium Globus Travel организира превоз до концертот и назад, од следниве градови:
* враќањето кон дома е веднаш по завршетокот на концертот
**потребна бројка на патници за да се реализира превозот е 40 патници за еден автобус

АВТОБУС Западна Македонија

ОХРИД - 650мкд
поаѓање во 15:00 - автобуска станица

СТРУГА - 650мкд
поаѓање 15:15 – автобуска станица

КИЧЕВО - 450мкд
поаѓање 16:30 - автобуска станица

ГОСТИВАР - 350мкд
поаѓање 17:30 - автобуска станица

ТЕТОВО - 120мкд
поаѓање 18:15 – автобуска станица

 

АВТОБУС Централна Македонија

БИТОЛА - 500мкд
поаѓање 15:00 - спортска сала Младост

ПРИЛЕП - 450мкд
поаѓање 15:45 - хотел Липа

ВЕЛЕС - 180мкд
поаѓање 17:00 - автобуска станица

 

АВТОБУС Источна Македонија

СТРУМИЦА - 650мкд
поаѓање 15:00 - автобуска станица

ШТИП - 400мкд
поаѓање 16:15 - автобуска станица