Mirjana Mirkovic

mirjanaВо кралската палата Роџер Пијано настап на српската Гранд ѕвезда Мирјана Мирковиќ.
Од менаџментот на Роџер Пијано најавуваат секој викенд настапи со ѕвездите од Гранд Продукција, па затоа на сите девојки кои ќе пристигнат до 24 часот ќе им биде доделена гратис влезница за следниот викенд.

Резервации на телефоните 078 401 053 и 070 691 357

Билети во предпродаба по цена од 100 денари.