Mindless Violence

hardcore koncert

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindless Violence не ветуваат ништо повеќе од позитивна енергија, гајба за стејџ-дајв и по некоја загубена патика во мешаницата. Тврдите ставови не се само претстава за на бина, туку и начин на размислување надвор од неа.
Токму тоа можете да го очекувате на нивниот концерт на 12 Октомври во МКЦ на кој ќе ја промовираат сплит плочата со швеѓаните Damage.
Гости на концертот ќе бидат младите хардкорци Нова Генерација, познати наоколу по своите опасни живи настапи.
Концертот ќе се одржи во фоајето на кино Фросина во МКЦ, со почеток во 22 часот.
Влезот чини 100 денари,а плочата 200.
Се гледаме во питот.