Miligram live

koncert

Club Calypso најавува:
настанот кој ќе го одбележи ова лето во Прилеп,
единствените Miligram за првпат на нашите простори!!!
сабота, 24 август,
почеток 21:00 часот
Билети во предпродажба по цена од 200 денари.