Milica Todorovic & Adil

milica i adil

Предновогодишна Журка со МИЛИЦА ТОДОРОВИЌ, АДИЛ МАКСУТОВИЌ...
И многу други гости.
сабота 26 декември
Арена Борис Трајковски
старт 21:30

Билети во предпродаба по следниве категории

ПАРТЕР СТОЕЊЕ - 300 денари ( 12 декември )
ТРИБИНА СЕДЕЊЕ
- 400 ДЕНАРИ ( БЛОК 5,6,7,8,9,10 и 11 )

ТРИБИНА СЕДЕЊЕ - 500 ДЕНАРИ 
( БЛОК 2,4,12 и 14)

ТРИБИНА СЕДЕЊЕ - 600 ДЕНАРИ 
( БЛОК 3)
ВИП ТРИБИНА - 800 ДЕНАРИ ( БЛОК 13 )
milica i adil mapa