Концертот на Миле Кузмановски Распродаден!!!

koncert

Концертот на Миле Кузмановски е распродаден!!!

14 Фебруари е резервиран за големиот солистички концерт на естрадниот уметник Миле Кузмановски, на кој тој ќе ги претстави неговите добро познати хитови како и новите песни кои побудија голем интерес кај јавноста. Концертот во организација на Роса продукција е закажан во Универзалната сала со почеток во 20.30 часот. Специјални гости на концертот се Елена Велевска и Елена Ристеска. Цена на влезницата е 300 денари.
Не пропуштајте !!!

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се!