Миле Кузмановски

koncert na folk dzvezdata Mile Kuzmanovski

 

На 16 Март, во Универзална Сала, со почеток во 20:30 часот, ќе одржи целовечерен концерт, фолк ѕвездата, Миле Кузмановски.
Гости на концертот ќе бидат познати имиња од македонската фолк и поп сцена.
Организатор на концертот е Роса Продукција.


Карти во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.


Настан кој едноставно не смее да се пропушти!