Милан Завков

milan zavkov

Јубилеен концерт, 40 години на естрадата
Маестро МИЛАН ЗАВКОВ
17 април, понеделник, МОБ
вратите се отвораат во 20 часот, концертот започнува во 20:30 часот

Гости на концертот: Анастасија Петреска, Виолета Томовска, Милица Кузамновска, Ефто Пупиноски, Благица Павловска, Ферус Мустафов, Ленче и Горан Куќиќ, Анета Мицевска, Дамјан Стојановски и многу други...

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.

mob nova mapa