Микрофонија

mikrofonijaУрнебесна стенд ап комедија во изведба на најдобриот балкански стенд ап комичар Срѓан Јовановиќ!

За одличен стенд ап ни треба само микрофон и Срѓан! Мегапопуларниот Срѓан Јовановиќ за прв пат доаѓа во Скопје со неверојатната стенд ап комедија "Микрофонија", во момент кога е на врвот на својата телевизиска и сценска слава со серијата "со глава низ ѕид"! Комичар, актер и писател кој пали и жари по стенд ап сцените од Триглав до Гевгелија, доаѓа со 90-минутен оригинален и досега невиден стенд ап материјал во Скопје, во градот во кој 2014 ја понесе титулата најдобар стенд ап Adria awards комичар! Срѓан ја има таа харизма да го сака публиката од 17 до 77 години! Неговите текстови се бритки, прецизни и бескрајно духовити! Смеењето во неговите настапи е секогаш на ниво на заразно плачење со солзи радосници, проследено со болки во стомачните мускули!
Картите можат да се набават преку продажните места на Купи Карти За Се, и онлајн од дома на www.kupikartizase.com по цена од 300 денари до 15 март.  400 денари до 24 март и 500 денари на 25 март!

Побрзајте, бројот на карти во продажба е ограничен!

 

dom na arm