M Fusion™ O.S.M.W.S.T.A ©® [VIP]


 

 

Најдобриот начин за завршеток на месец април и одличен старт на летната сезона е преку посета на градот на светлината- Охрид.

Понесете го вашето викенд расположение на Pre-Party Street Parede “M Fussion” на 30-ти април и 1-ви мај сала Клуб Аломос,  во Охрид, на кој ќе присуствуваат најдобрите DJs.

Оваа сезона “M Fusion” подготвува незаборавни спомени и лето за паметење за сите љубители на музиката и ноќниот живот. Четириесет часовна забава на Street Festival  во Охрид и Струга на 3 и 4 септември, која продолжува на 5, 6 и 7 септември на различни локации низ државата. Многу дружење, многу патувања и уште повеќе искуства.
Започнуваме  со спектакуларна ВИП забава. Ве очекуваме на 30ти април во Клуб Аломос, Охрид на M-Fusion Pre-party со:

DJs
Alek Soltirov
DJ Bobi
Philip Ackowsky
Nasty Deluxe
Vinka Wydro
Jame Zname

ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
Само 20 Вип маси за осуммина со Виски, Водка или Шток, 8 ред були, 8 флаширани води и 8 карти само за 150 евра или сопствен избор од нашата понуда на вино и пиво.

Ексклузивни бенефити од настанот:
Мобилна Апликација и Интернационална мултифункционална платежна картичка, со сопствен акаунт за M Fusion™ & O.S.M.W.S.T.A ©® музичките настани и уште многу други поволности.

Организатори:
https://europeanstep.mk/
Https://techno-agency.com/

Почеток од 22:00 часот до 05:00 часот
Карти во претпродажба по цена од 600 денари во  клубот Аломос , карти на врата 800 денари.

Аломос од 22:00 часот до 05:00 часот

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/707808230355462
LinkedIn Event
https://www.linkedin.com/events/mfusion-o-s-m-w-s-t-a-vip-atine6920945173866668032/about/

Продажни места Купи Карти за СЕ.
Резервација на +38976368101 / +38979295460

Ве очекуваме!