METODI HRISTOV

Привилегијата да патува насекаде по светот и да споделува квалитетна музика беше дел од ДНК кодот на METODI HRISTOV многу долго, и само прашање на време беше кога оваа негова страст ќе му стане професија и денешен начин на живот.
Деаги наши пријатели ни претставува особено задоволство да го најавиме гостувањето на човекот кој со својот уникатен стил на креирање и продукција често ги руши BEATPORT топ листите, а енергичните дј сетови по кои е препознатлив, го носат на сите битни настани и подиуми насекаде во светот.
Петок 18 септември
А1 АРЕНА (open air)
Старт: 19:00
Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена за првите 200 влезници од 500 денари, а потоа 600 денари во ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа, како и онлајн на www.kupikartizase.com
*Бројот на влезници ќе биде ограничен.
Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство