METODI HRISTOV

Привилегијата да патува насекаде по светот и да споделува квалитетна музика беше дел од ДНК кодот на METODI HRISTOV многу долго, и само прашање на време беше кога оваа негова страст ќе му стане професија и денешен начин на живот.

Деаги наши пријатели ни претставува особено задоволство да го најавиме гостувањето на човекот кој со својот уникатен стил на креирање и продукција често ги руши BEATPORT топ листите, а енергичните дј сетови по кои е препознатлив, го носат на сите битни настани и подиуми насекаде во светот.
Сабота 27 ноември
А1 АРЕНА Борис Трајковски (Мала сала)
Старт: 22:00
Цена: 600 денари
Влезници во претпродажба по промотивна цена во ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа, како и онлајн на www.kupikartizase.com по цена од 600 денари и во ограничен број, бидејќи според правилата за организирање на настани може да биде исполнет само 50% од капацитетот на локацијата.

*Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство.