Металург - Локомотив

Билетите за натпреварот Металург-Локомотив, кој се игра во четврток со почеток во 20,45, ќе се продаваат на сите продажни места на „Купи карти за се“.

Цената на картите изнесува 100 денари.

Во четврток карти ќе може да купите и на билетарата пред арена Филип II.