Металург - Барселона - РАСПРОДАДЕНО!

mapa

Влезниците се распродадени..

Влезниците за натпреварот од 10-тото коло на Лигата на шампионите, меѓу екипите на Металург и на Барселона (Шпанија), ќе бидат пуштени во продажба на ден 15.2.2014 година (сабота), со почеток во 12 часот.  Истите ќе се продаваат на сите продажни места на „КупиКартиЗаСе“, во Скопје и низ Македонија, и онлине на www.kupikartizase.com .

Би сакале да ве информираме дека нашиот дистрибутер “КупиКартиЗаСе“ има две нови продажни места и тоа:

-книжарница „Мамут“ во Скопје Сити Мол, на вториот кат,

-книжарница „Мамут“ на ул. Македонија (Градскиот плоштад).

Цените на влезниците се следни:

-Блок Б7, Б8 и Б9 по цена од 200 денари,

-Блок Б5, Б6, Б10, Б11 и Б15 по цена од 300 денари,

-Блок М7, М8 и М9 по цена од 300 денари.

Напомена: Блоковите Б2, Б3, Б4, Б12, Б14, М1, М2, М3, М4, М12, М13, М14 и М15 се веќе продадени како блок влезници.