Metal Discharge

Годинава, по втор пат се одржува фестивалот Metal Discharge во Битола....

metal festival vo bitola

 

 

 

 

Фестивалот се одржува еднаш годишно, а оваа година на него настапуваат: Orion(Битола), кои се специјални гости и прават реобединување на бендот по 20 години постоење, Hardfaced(Охрид), Aeon Arcanum(Кочани), Raven(Кичево), Skullcrush(Битола), Deadshot(Битола) и Melhior(Битола).

Фестивалот ќе се одржи на 18 Август на Ракометното Игралиште во Битола со почеток во 20:00 часот.

Билети за настанот можете да купите во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и online преку Купи Карти За Се.