Новогодишна забава во Скопје Мериот седење

 

Новогодишна забава и дочек во Скопје Мериот

Локација: Ballroom

Викториа Лоба во живо со нејзиниот бенд, перформанс надополнет со кабаре танчувачки настап и шоу

Влез 21:30/ Почеток 22:00/Крај 02:00

 

Најдобрите и најгламурозните новогодишни забави се со години наназад дел од заштитните обележја на Скопје Мериот.

На наше огромно задоволство, ја најавуваме Викториа Лоба за овогодишната новогодишна забава и дочек во Скопје Мериот.

Викториа ќе настапи во живо со нејзиниот бенд, гарантирајќи неповторлива забава, шоу и мигови за паметење.

Перформансот ќе биде надополнет со кабаре танчерско шоу.