Menog

menogНа Ваше барање во Скопје доаѓа еден од најпсиходеличните артисти на планетава, дами и господа со особено задоволство го најавуваме гостувањето на португалскиот дј и продуцент

MENOG a.k.a SKY FALL
Spectral Records/Nano Records Portugal

Домашна поддршка:
DARE
SOUND KILLAH
NIXX
HUMANOID

Петок 13 ноември 2015
Клуб ХАВАНА (Дом на градежници Скопје)
старт: 23:30
Крај: 06:00

Одличен звук, светло, ласер шоу, специјален декор...

Влезници во предпродажба по цена од 300 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.