Пол Мејер и Антонио Сорија

koncert

 

 

 

 

 

 

Пол Мејер - кларинет (Франција)
Антонио Сорија - пијано (Шпанија)
29 Јули 2012, Св. Софија, почеток 21 часот

Цената на билетите изнесува 300 денари.