Mc Kresha and Lyrical Son

11.03.2020
А1 Арена Борис Трајковски
почеток 21 часот

Main Artist: Mc Kresha & Lyrical Son
Local Artist: A loc, Kanita Suma, Grim & ICE
DJ's: Pitti, Knockout, Chronic
Билети во предпродажба по цена од 500 мкд до 03.03. Од 04.03-10.03  цената на билетите ќе изнесува 700 мкд