MAX LANFRANCONI

Bhooteshwara Records, Back'To The'Rituals & Distant Point
ви го најавуваат гостувањето на основоположникот на транс сцената


max lanfranconi

MAX LANFRANCONI - Etnica, Pleiadians

Домашна подршка:

TRY2FLY, FORMA

UV deco & 3D objects by Afadrenaline

Претпродажб на карти преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 300 денари до 13.04. Од 14.04 до денот на настанот влезниците ќе може да се купат по цена од 400 денари. На врата цената ќе изнесува 500 денари.