MAX & IGOR CAVALERA RETURN TO ROOTS

cavaleraМ.Е. Music со задоволство ги најавува извонредните браќа Кавалера, кои се навраќаат на почетоците и повторно ќе го свират во живо албумот Roots, од најпознатата метал група Sepultura.

15 ноември, почеток 20 часот
Универзијада Сала


Пакет аранжман (влезница+превоз) 3200 денари

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 15.11.2016 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор.
*Тргнување конСофија во 07:00ч. 
*Пристигување во Загреб на 15.11.2016 околу 12ч.
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 20.00ч.
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;